Social Media

Social Media

Social media se rezuma la retelele de socializare (retele, precum: Facebook, Twitter, Google+). In zilele noastre, majoritatea persoanelor detin un calculator sau un smartphone.
Toata lumea are cel putin un cont in social media. Impreuna cu specialistii de la “Exhaustive Design”, vei oferi potentialilor clienti raspunsuri la intrebari. Totodata, vei prezenta ofertele tale, produsele si alte lucruri importante. Care este metoda prin care clientii sa vada firma umanizata si nu ceva abstract? Social media! Cu campanile de promovare in social media ajungi la clientii tai.
Fiind vizibila si prezenta zilnic pe wall-ul fiecarui potential client, afacerea ta va avea mai multa popularitate. Este un mediu propice in care sa-ti promovezi afacerea. Fie ca iti doresti mai mult trafic pentru website-ul tau, sa cresti nototrietatea afacerii tale pe Facebook sau sa maresti baza de date cu email-urile potentialilor clienti, fiecare canal online folosit ar trebui sa ajute la realizarea obiectivului pe care ti l-ai propus.

About The Author

admin
PAST AND PRESENT

OUR CLIENTS


Ne bucuram sa avem in portofoliu afaceri 100% romanesti. Sustinem si ajutam atreprenorii romani sa isi mute afacerile in mediul online cu ajutorul solutiilor de e-commerce.Esti unul dintre ei? Da-ne de veste!
HERE TO SERVE YOU

CONTACT US


Ne plac intalnirile de lucru, asa ca nu ezita sa ne trimiti un email.

Addresa:

Bulevardul Jiului,
Sector 1
Bucuresti

Phone:

+4 0743323642
+4 0749313563

Hours:

Lun-Vin 8am - 7pm
Sat-Sun 12am - 5pm

ARE YOU READY?

SI TU POTI SA VINZI ONLINE