Ministerul Sanatatii – Campanie “Maini Curate in spitale”

Ministerul Sanatatii - Campanie ``Maini Curate in spitale``

Echipa Exhaustive Design s-a implicat in acest proiect si a incercat sa sugereze cat mai clar importanta igienei in spitale. Utilizand acest tip de website de prezentare, emotia este transmisavizual prin fotografii si video-uri realizate special.

Din cauza problemelor eterne din spitale, Ministerul Sanatatii a decis ca este timpul sa porneasca o campanie de educare si constientizare asupra “mainilor murdare” care pot agrava situatiile limita, iar un element estential este comunicarea cu ajutorul unui website de campanie.

Vreau si eu un site

Ai un business? Ai doar o idee? Da-ne de veste!

Agentia de publicitate online Exhaustive Design incurajeaza afacerile romanesti sa se dezvolte in mediul online si sa-si atraga clienti atat din tara cat si din strainatate.

De asemenea, venim in ajutorul afacerilor de tip start-ups: fie au nevoie de o identitate (logo, slogan sau intreg brandul), fie doresc sa isi construiasca doar un magazin online/website de prezentare prin care sa abordeze potentialii clienti.

Se intampla adesea ca o afacere cu vechime sa stagneze si sa nu se autodepaseasca. In acesata situatie, agentia de publicitate va aborda un public nou, interesat, dar mai putin informat vis-s-vis de afacerea respectiva.

In concuzie, ne poti aborda pentru un sfat prietenesc sau pentru a dezvolta o intreaga strategie.

Vrem sa te cunoastem!

PAST AND PRESENT

OUR CLIENTS


Ne bucuram sa avem in portofoliu afaceri 100% romanesti. Sustinem si ajutam atreprenorii romani sa isi mute afacerile in mediul online cu ajutorul solutiilor de e-commerce.Esti unul dintre ei? Da-ne de veste!
HERE TO SERVE YOU

CONTACT US


Ne plac intalnirile de lucru, asa ca nu ezita sa ne trimiti un email.

Addresa:

Bulevardul Jiului,
Sector 1
Bucuresti

Phone:

+4 0743323642
+4 0749313563

Hours:

Lun-Vin 8am - 7pm
Sat-Sun 12am - 5pm

ARE YOU READY?

SI TU POTI SA VINZI ONLINE