Scoala de soferi TEO

Scoala de Soferi TEO

Va prezentam un video realizat de echipa noastra, pentru prezentarea noului poligon al “Scolii de Soferi TEO”. Agentia Exhaustive Design se ocupa de administrarea canalelor Social Media pentru aceasta scoala de soferi.

Acesta a fost postat pe canalele sociale impreuna cu o oferta speciala. Impactul a fost de peste 25 mii de persoane, iar numarul de inscrieri provenite din mediul online a crecut cu 30%.

In video sunt prezentate cele doua zone ale poligonului: zona auto si zona moto. Sunt exemplificate principalele proceduri si manevre efectuate de catre cursanti in poligon.

In zona moto este prezentata o simulare de examen executata de un instructor profesionist.

Vreau magazin online

Ai un business? Ai doar o idee? Da-ne de veste!

Agentia de publicitate online Exhaustive Design incurajeaza afacerile romanesti sa se dezvolte in mediul online si sa-si atraga clienti atat din tara cat si din strainatate.

De asemenea, venim in ajutorul afacerilor de tip start-ups: fie au nevoie de o identitate (logo, slogan sau intreg brandul), fie doresc sa isi construiasca doar un magazin online/website de prezentare prin care sa abordeze potentialii clienti.

Se intampla adesea ca o afacere cu vechime sa stagneze si sa nu se autodepaseasca. In acesata situatie, agentia de publicitate va aborda un public nou, interesat, dar mai putin informat vis-s-vis de afacerea respectiva.

In concuzie, ne poti aborda pentru un sfat prietenesc sau pentru a dezvolta o intreaga strategie.

Vrem sa te cunoastem!

PAST AND PRESENT

OUR CLIENTS


Ne bucuram sa avem in portofoliu afaceri 100% romanesti. Sustinem si ajutam atreprenorii romani sa isi mute afacerile in mediul online cu ajutorul solutiilor de e-commerce.Esti unul dintre ei? Da-ne de veste!
HERE TO SERVE YOU

CONTACT US


Ne plac intalnirile de lucru, asa ca nu ezita sa ne trimiti un email.

Addresa:

Bulevardul Jiului,
Sector 1
Bucuresti

Phone:

+4 0743323642
+4 0749313563

Hours:

Lun-Vin 8am - 7pm
Sat-Sun 12am - 5pm

ARE YOU READY?

SI TU POTI SA VINZI ONLINE