Anunturi.inspectii-imobiliare

Anunturi.inspectii-imobiliare

Extended Info

Brandul “Anunturi Imobiliare este o subdivizie a website-ului: inspectii-imobiliare.ro.
Aceasta platforma online vine in ajutorul persoanelor care doresc sa achizitioneze o locuinta/teren.

Toate proprietatiile prezentate pe site sunt unice, fotografiile sunt reale si cel mai important aspect: s-a realizat deja o inspectie imobiliara asupra lor. In cadul inspectiei imobiliare se evaluaza in primul rand pretul. Exista situatii in care proprietarul supraevaluaza pretul, iar clientul nu intelege costul unui imobil.

Acest site realizat de echipa Exhaustive Design si este actualizat in permanenta. Acest fapt se datoareaza fluctuatiei pietei imobilirare.

Ai o afacere similara si vrei sa o promovezi?
NU ezita sa ne contactezi.

Vreau site

Ai un business? Ai doar o idee? Da-ne de veste!

Agentia de publicitate online Exhaustive Design incurajeaza afacerile romanesti sa se dezvolte in mediul online si sa-si atraga clienti atat din tara cat si din strainatate.

De asemenea, venim in ajutorul afacerilor de tip start-ups: fie au nevoie de o identitate (logo, slogan sau intreg brandul), fie doresc sa isi construiasca doar un magazin online/website de prezentare prin care sa abordeze potentialii clienti.

Se intampla adesea ca o afacere cu vechime sa stagneze si sa nu se autodepaseasca. In acesata situatie, agentia de publicitate va aborda un public nou, interesat, dar mai putin informat vis-s-vis de afacerea respectiva.

In concuzie, ne poti aborda pentru un sfat prietenesc sau pentru a dezvolta o intreaga strategie.

Vrem sa te cunoastem!

PAST AND PRESENT

OUR CLIENTS


Ne bucuram sa avem in portofoliu afaceri 100% romanesti. Sustinem si ajutam atreprenorii romani sa isi mute afacerile in mediul online cu ajutorul solutiilor de e-commerce.Esti unul dintre ei? Da-ne de veste!
HERE TO SERVE YOU

CONTACT US


Ne plac intalnirile de lucru, asa ca nu ezita sa ne trimiti un email.

Addresa:

Bulevardul Jiului,
Sector 1
Bucuresti

Phone:

+4 0743323642
+4 0749313563

Hours:

Lun-Vin 8am - 7pm
Sat-Sun 12am - 5pm

ARE YOU READY?

SI TU POTI SA VINZI ONLINE