Forgaciu.ro

Project Description

Mihaela Forgaciu

31 de ani, este noul Director al Diviziei de Resurse Umane din cadrul Bancii Romanesti – Membra a Grupului National Bank of Greece. In prezent, urmeaza cursurile EMBA in cadrul ASEBUSS Bucuresti. Este absolventa a Facultatii de Finante, Asigurari, Banci si Burse de Valori din cadrul ASE Bucuresti. Vorbeste fluent engleza si are o vasta experienta de management in resurse umane. Mihaela Forgaciu a lucrat anterior la Raiffeisen Bank, ca Recruitment Manager, in cadrul Directiei de Resurse Umane, la Zapp Mobile, ca Director de Personal si la TMP Worldwide (in prezent, Hudson Global Resource), ca Senior Consultant – Resurse Umane. Este pasionata de calatoriile in locuri exotice, cultura orientala si moda.

Agentia noastra a realizat un website de “persoana” . Acest model de website este foarte popular in America, in randul freelancer-ilor. Cu ajutorul acestuia se prezinta proiectele si Cv-urile intr-un mod inedit. Impactul este garantat.

Vreau si eu

Ai un business? Ai doar o idee? Da-ne de veste!

Agentia de publicitate online Exhaustive Design incurajeaza afacerile romanesti sa se dezvolte in mediul online si sa-si atraga clienti atat din tara cat si din strainatate.

De asemenea, venim in ajutorul afacerilor de tip start-ups: fie au nevoie de o identitate (logo, slogan sau intreg brandul), fie doresc sa isi construiasca doar un magazin online/website de prezentare prin care sa abordeze potentialii clienti.

Se intampla adesea ca o afacere cu vechime sa stagneze si sa nu se autodepaseasca. In acesata situatie, agentia de publicitate va aborda un public nou, interesat, dar mai putin informat vis-s-vis de afacerea respectiva.

In concuzie, ne poti aborda pentru un sfat prietenesc sau pentru a dezvolta o intreaga strategie.

Vrem sa te cunoastem!

PAST AND PRESENT

OUR CLIENTS


Ne bucuram sa avem in portofoliu afaceri 100% romanesti. Sustinem si ajutam atreprenorii romani sa isi mute afacerile in mediul online cu ajutorul solutiilor de e-commerce.Esti unul dintre ei? Da-ne de veste!
HERE TO SERVE YOU

CONTACT US


Ne plac intalnirile de lucru, asa ca nu ezita sa ne trimiti un email.

Addresa:

Bulevardul Jiului,
Sector 1
Bucuresti

Phone:

+4 0743323642
+4 0749313563

Hours:

Lun-Vin 8am - 7pm
Sat-Sun 12am - 5pm

ARE YOU READY?

SI TU POTI SA VINZI ONLINE